Industry

Noutăți Emirates: shuttle-uri, A380 Londra

alt

Emirates a introdus noi shuttle-uri de transfer pentru pasagerii First și Business Class. Totodată, din 10.12 toate zborurile (5/zi) Dubai-Londra și retur sunt operate cu A380.

Noile shuttle-uri sunt rezultatul unei investiții de peste 19 de milioane de dolari. Vehiculele realizate la comandă îi vor transporta pe pasagerii First și Business Class către/de la porțile de plecare atunci când zborul lor sosește/decolează de la Terminalul 3 al aeroportului din Dubai. În prezent, Emirates are în serviciu 41 de shuttle-uri de transfer, 15 pentru pasagerii First și 26 pentru pasagerii Business Class.

Totodată, Emirates a anunțat că din 10 decembrie toate cele 5 zboruri zilnice Dubai-Londra și retur sunt operate cu Airbus A380. Introducerea celui de-al cincilea zbor zilnic cu super jumbo era programată pentru 1 februarie 2013, dar din cauza cererii mari EK a fost nevoit să-l introducă mai devreme cu aproape două luni. Este vorba despre cursele EK029 – care pleacă din Dubai zilnic la 09:40 și ajunge pe Heathrow Londra la ora locală 13:30 – și EK030. Împreună cu zborul zilnic către/dinspre Manchester, de asemenea operat cu A380, Emirates oferă 360 de zboruri lunar cu super jumbo spre/dinspre Marea Britanie, aceasta fiind cea mai mare piață pentru A380-urile companiei din Dubai.

alt

Leave a Reply