Industry

Noutăți BA: Airbus A380, sistem rezervări

alt

Airbus a montat cele 4 motoare Rolls-Royce Trent 900 pe primul Airbus A380 al companiei British Airways. Acesta va fi livrat în luna iulie 2013.

Masivele propulsoare au fost fabricate la uzina RR din Derby și transportate până la Tolouse, la sediul central Airbus, pe șosea și pe apă, cu feriboat-ul, înainte de a fi alăturate aeronavei cu indicativul de producție MSN095. Fiecare motor cântărește 6 tone, are aproximativ 3 metri în diametru și produce în jur de 30.000 CP. British Airways a comandat în total 12 Airbus-uri A380, primul urmând să-i fie livrat în iulie 2013.

British Airways a lansat și un nou sistem pentru rezervările făcute pe site-ul companiei. Clienţii care accesează www.ba.com pentru a-și rezerva bilete de avion vor constata că pot face acest lucru mult mai uşor grație unui nou program de înregistrare în sistem. Acest nou serviciu le oferă clienţilor o opţiune simplă de înscriere când îşi fac rezervări pentru bilete. Datele personale pot fi salvate în sistem, pentru ca ulterior rezervările să se facă mai simplu şi mai rapid. Atunci când clienţii se loghează în sistem informaţiile lor personale şi detaliile APIS sunt introduse în mod automat pentru fiecare nouă rezervare făcută, eliminând astfel bătaia de cap pe care o presupunea reintroducerea acestor informaţii, de fiecare dată, de către client.

Ca şi în cazul altor vânzători online în regim de retail (vezi Amazon), noua opţiune de înregistrare British Airways le permite oaspeţilor companiei aeriene să se înregistreze rapid în sistem – furnizându-şi doar numele, adresa de e-mail şi parola – sau să se logheze la contul existent de client înregistrat sau contul Executive Club pentru a-şi rezerva bilete. O pagină specială, afişată după logarea în sistem, va furniza toate cursele aeriene ulterioare, oferindu-le astfel clienţilor acces rapid şi simplu la procesul de rezervare al biletelor. Totodată, clienţii înregistraţi vor avea opţiunea de a-şi transforma foarte uşor contul într-un cont Executive Club, iar membrii actuali Club îşi vor putea vedea toate zborurile, nu doar pe cele care conţin numărul lor de “frequent flyer”.

alt

Leave a Reply