Industry

Noul Business Lounge Qatar Airways din Doha

Cu o suprafata de 10.000 mp, Al Mourjan Business Lounge a fost deschis oficial pe noul aeroport Hamad International (HIA) din Doha. Lounge-ul se adreseaza pasagerilor premium Qatar Airways, dar si pasagerilor First si Business Class din alianta oneworld.

Noul lounge poate fi folosit de pasagerii premium amintiti pana la inaugurarea Al Safwa First Class lounge. Unul dintre cele mai mari lounge-uri din lume, Al Mourjan se intinde pe doua niveluri, acopera 10.000 m (echivalentul a 10 piscine olimpice) si poate primi pana la 1000 de persoane simultan. Oferta culinara este bogata, de la gustari reci pana la preparate sofisticate ce pot fi gustate in zona de la mezanin. Impresionanta este scara in spirala, luminata de 4 candelabre, la baza scarii aflandu-se o piscina infinity de 15×17 metri.

Pentru relaxare, pasagerii pot alege camerele dedicate, dar si spatiile destinate familiei. Copiii au la dispozitie camere speciale unde se pot juca pe console PlayStation sau simulatorul de Formula 1. De asemenea, Al Mourjan Business Lounge ofera camere de rugaciune, zona pentru fumatori si cabine de dus cu cosmetice de lux. Cei care calatoresc in interes de afaceri pot folosi Business Centre-ul din lounge, facilitate care ofera o zona de conferinte, birouri individuale cu computere, imprimante si scannere.

787 Qatar Airways la Viena, din 1 septembrie.

Leave a Reply