Industry

Noul Business Class Cathay Pacific

alt

Prezentat în mai 2011, noul Business Class a fost introdus de-abia acum de Cathay Pacific pe două dintre cele 4 aeronave ce leagă Hong Kong de Londra Heathrow.

Până în iarna anului viitor, compania afirmă că noua clasă Business va fi oferită pe toate cele 4 zboruri zilnice între Londra Heathrow și Hong Kong. Toate fotoliile oferă acces direct la culoar și sunt dispuse în configurație 1-2-1. Scaunele au o lățime de 50 cm și dispun de o pernă triunghiulară pe una dintre părți ce oferă mai mult spațiu când sunt întinse complet la orizontală. În acest caz, lungimea scaunului atinge 2,08 metri.

alt

Ecranele sistemului IFE de divertisment la bord au o digonală de 15,4 inci (39 cm), comenzile fiind dispuse la nivelul umerilor pasagerilor. Fotoliile mai dispun de spot pentru citit, priză și intrări iPod/USB. Până în februarie 2013, Cathay Pacific speră ca toate Airbus-urile A330-300 din flotă (20 la număr) și toate Boeing-urile 777-300ER (30 unități) să fie echipate cu noul Business Class. Acesta nu se va regăsi și pe Boeing-urile 747 din flota companiei pentru că ele vor fi retrase din serviciu.

alt

Leave a Reply