Industry

Mai multe zboruri Bucuresti-Berlin

Din 30 martie 2015 airberlin dublează numărul de zboruri din Bucureşti către Berlin. Compania va opera doua zboruri / zi către capitala Germaniei, extinzându-şi reţeaua de rute cu 12 noi destinaţii de legătură.

Începând cu 30 martie, noile curse la primele ore ale zilei decolează la ora 6:30 (AB8273) din Bucureşti (OTP) şi aterizează la ora 7:35 în Berlin (TXL). Noua cursă de retur AB8272 din Berlin către Bucureşti decolează la ora 21:35 şi aterizează la ora 00:40 în Bucureşti. În plus, prin intermediul cursei AB8271 de la ora 13:10, airberlin oferă zilnic o legătură din Bucureşti către Berlin, cu sosire la ora 14:15. A doua cursă zilnică AB8270 pleacă din Berlin la ora 9:45 şi soseşte în Bucureşti la ora 12:50.

Pasagerii au la dispozitie legături noi către Madrid, Palma, Malaga, Alicante, Tenerife Sud, Ibiza şi Fuerteventura, Olbia, Veneţia, Kaliningrad, Gdansk şi Salzburg. Prin intermediul noului zbor transatlantic, airberlin conectează pentru prima dată oraşul Chicago cu Bucureşti (zbor cu escala). În plus, sunt disponibile în continuare zboruri de legătură spre şi dinspre alte destinaţii din Germania şi Europa, spre Rusia, precum şi spre New York şi Abu Dhabi. Datorită celei de-a doua curse din Berlin şi a intervalelor reduse de transfer între avioane, sunt disponibile curse de legătură suplimentare spre Orientul Apropiat, Asia, Australia şi Africa.

“Europa de Est este o piaţă emergentă importantă pentru airberlin. Prin intermediul frecvenţei zilnice suplimentare extindem oferta pentru călători dinspre şi către Bucureşti. De acum, pasagerii care călătoresc în scop de afaceri au posibilitatea de a zbura în cursul dimineţii din Bucureşti către Berlin şi de a se întoarce în aceeaşi seară sau de a petrece două zile întregi în Berlin cu o singură noapte de cazare”, afirmă Mohammed Nasr, Area Manager Eastern Europe în cadrul airberlin.

Leave a Reply