Industry

Din 16 decembrie, Wizz Air opereaza pe Aeroportul International Iasi

In ciuda cetii dense de la Iasi, care a impiedicat alti operatori sa efectueze zboruri programate, A320-ul Wizz Air care a operat zborul Venetia (Treviso) – Iasi – Venetia (Treviso) a aterizat si a decolat de pe Aeroportul Iasi.

Ruta va fi operata de doua ori saptamanal, preturile biletelor plecand de la 129 lei. Programul de zbor este urmatorul (ore locale):

W6 3669 Iasi – Venetia 11:40 – 12:50 / marti, sambata
W6 3670 Venetia – Iasi 08:05 – 11:10 / marti, sambata

“Suntem incantati de primirea dumneavoastra, de modul de lucru si de profesionalismul intalnite aici la Iasi. Suntem impresionati de toate eforturile depuse pentru a avea noile instrumente de navigare instalate. Sunt convins ca acesta este inceputul unei colaborari foarte frumoase intre noi. Si profit de ocazie sa va reamintesc faptul ca noile zboruri spre Londra Luton si Milano Bergamo pot fi deja rezervate pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, WIZZ Corporate Communications.

“Aduc companiei Wizz Air un calduros salut pentru venirea la Iasi si doresc sa avem parte de un parteneriat onest aici iar alaturi de ceilalti parteneri sa ne putem defini ca un aeroport de viitor”, a declarat Marius Bodea, Presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi. Mai jos, rutele operate de Wizz Air la Iasi. Foto: Marius Soroceanu.

Screen Shot 2014-12-16 at 5.51.56 PM

DSC_2362 DSC_2267 DSC_2141

Leave a Reply