Concurs

Lufthansa te provoacă la concurs!

By 09-01-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

 

Participă la concursul “Passengers on tour”, găsește pasagerul Lufthansa și poți câștiga, printre altele, două bilete pe un zbor LH lung-curier. Concursul se termină pe 21 ianuarie.

14 zile, 14 destiații, 14 șanse de câștig. Între 8 și 21 ianuarie inclusiv, Lufthansa te provoacă la concurs, iar pentru asta e nevoie să te întregistrezi pe site-ul dedicat. Apoi, tot ce trebuie să faci este să identifici pasagerul LH în ilustrațiile propuse, mai precis să dai click pe bagajul acestuia, branduit Lufthansa. Toate imaginile sunt pline de pasageri, astfel că îți trebuie o privire clară sau o lupă. O nouă ilustrație apare în fiecare zi pe pagina concursului. Chiar dacă ai ratat vreuna, o poți soluționa retroactiv (astăzi suntem în 9 ianuarie, dar putem rezolva și imaginea de ieri).

De îndată ce ai găsit pasagerul Lufthansa, primești un punct galben și intri în tragerea la sorți pentru câștigarea premiilor zilnice. De asemenea, fiecare punct galben reprezintă o nouă șansă de a câștiga marele premiu. Mai mult, într-una din zile poți câștiga chiar un Apple iPod Nano dacă găsești, pe ilustrația respectivă, obiectul indicat de Lufthansa. Ce trebuie să găsești pentru a câștiga iPod-ul? Vei afla prin intermediul newsletter-ului Lufthansa sau pe conturile de Facebook și Twitter ale companiei. Succes!

alt

alt

Leave a Reply