Industry

Liciteaza pentru un upgrade cu LOT

alt

LOT Polish Airlines a introdus un nou serviciu. Denumit “LOT Upgrade”, acesta le permite pasagerilor care au cumpărat un bilet Economy să liciteze pentru un upgrade la o altă clasă.

După achiziționarea biletului Economy pe lot.com, pasagerul poate licita pentru 3 tipuri de upgrade:

– din Economy în Business pe zborurile mediu-curier
– din Economy în Premium Club pe zborurile lung-curier cu Dreamliner
– din Premium Club în Elite Club (Business) pe zborurile lung-curier cu 787

Pasagerul propune companiei LOT un preț pentru a fi upgradat la o altă clasă. Suma minimă ce trebuie licitată este de 71 EUR (pentru un upgrade din Economy la Business pe zborurile scurt-curier și Economy la Premium Club pentru cele cu 787 Dreamliner), respectiv 167 EUR dacă se dorește un upgrade din Premium Club în Elite Club pe zborurile lung-curier. LOT trebuie să îi ofere un răspuns pasagerului, dacă acceptă sau nu oferta, dar nu mai târziu de 48 de ore înaintea zborului. Cu până la 72 de ore înaintea zborului, pasagerii pot modifica suma licitată sau își pot chiar retrage oferta.

alt

De la mijlocul acestei luni, “LOT Upgrade” este disponibil pe toate zborurile internaționale LOT. Noul serviciu le completează pe cele introduse anul trecut, dintre care amintim Taxi&Fly, Limo Service sau Meet&Greet. În prezent, Boeing-urile 787 LOT zboară regulat din Varșovia spre New York, Toronto, Chicago și Beijing, dar și către destinații însorite (curse charter) spre Bangkok, Cancun, Varadero sau Colombo. LOT a fost primul operator european de Dreamliner, are 5 exemplare în flotă și trebuie să primească, în curând, al șaselea 787 (SP-LRF). Click aici pentru mai multe informații despre LOT Upgrade.

alt

Leave a Reply