Industry

KLM vă oferă șansa să zburați în Spațiu

alt

Marele premiu al competiției KLM este un zbor în Spațiu alături de Space Expedition Corporation (SXC), companie care speră să lanseze primul zbor comercial galactic pe 1 ianuarie 2014.

Pe 22 aprilie KLM va lansa din deșertul Nevada (SUA) un balon de înaltă altitudine echipat cu camere video și echipament GPS. La un moment dat balonul respectiv se va umfla și va exploda când va ajunge în stratul exterior al atmosferei, echipamentele urmând să revină la sol atașate de o parașută. Pentru a câștiga competiția trebuie să intuiți cel mai înalt punct până la care va urca balonul. Predicțiile pot fi trimise până la miezul nopții (CET) pe 22 aprilie.

Răspunsul cel mai aproape de adevăr va câștiga un zbor pentru două persoane până pe insula Curacao din Caraibe, unde veți beneficia și de cazare la hotel. Ulterior doar una dintre cele două persoane va urca la bordul navei spațiale SXC Lynx, zbor în valoare de 95.000 de dolari. Naveta va fi lansată și va ajunge la 103 km deasupra Terrei, în Spațiu, unde veți avea parte nu doar de panorame superbe, ci și senzații în impoderabilitate. Pentru mai multe informații vizitați space.klm.com și spacexc.com.

http://www.youtube.com/watch?v=LZywFUWtf-s

Leave a Reply