Industry

HOP! – noua divizie regională Air France

alt

Air France a anunțat regruparea zborurilor regionale operate de Brit Air, Regional și Airlinair sub brand-ul HOP! al cărui slogan este: “Facem Europa mai mică”.

Începând cu 31 martie HOP! va opera 530 de zboruri zilnice către 136 de destinații din Franța și Europa utilizând o flotă de 98 de aeronave ce oferă între 48 și 100 de locuri: CRJ, Embraer 170 si ATR-42. Tarifele one-way pornesc de la 55 de euro. Din vara acestui an HOP! va opera zboruri directe (fără a trece prin hub-uri) de pe aeroportul Paris-Orly și din rețeaua națională, dar și zboruri pentru Air France de pe aeroportul Paris CDG.

Tarifele HOP! sunt împărțite în categoriile Basic, Basic Plus și Maxi Flex. Indiferent pentru care optați, tariful include un bagaj de cabină gratuit și o gustare la bord. Pentru categoria Basic, un bagaj de cală de până la 23 kg costă 15 euro/segment dacă plata se face online și 30 de euro/segment dacă este achitat la aeroport. Pentru Basic Plus bagajul respectiv este inclus în prețul biletului. Al doilea bagaj de cală costă 44 de euro/segment pentru Basic și Basic Plus, respectiv 55 de euro/segment în aeroport. Tariful Maxi Flex permite două bagaje gratuite la cală și, începând din iulie, și selectarea locurilor în avion.

alt

Leave a Reply