Industry

Gabriel Stoe, fostul CEO interimar TAROM, si mesajul de despartire

Asa cum v-a obisnuit, Aeronews va prezinta – inaintea altora – mesajul de despartire de TAROM al fostului CEO interimar Gabriel Stoe trimis astazi, 5 august, pe intranet.

Va lasam sa-l cititi integral, insa ne oprim asupra catorva propozitii:

“Sunt indatorat pe viata d-lui cpt. Florin Susanu, d-lui Florin Necula, d-lui Viorel Vladoiu. Sunt multi alti oameni buni si frumosi in TAROM, am simtit acest lucru cand le-am strans mana si ma uitam in ochii lor. Pe unii dintre ei i-am cunoscut cu ocazia unor evenimente neplacute (Bruxelles si Istanbul) ce au fost depasite cu bine de catre TAROM. Datorita lor, oamenii s-au intors acasa.”

Din pacate, nu sunt numai oameni buni in TAROM. I-am intalnit si pe acestia. Regretul este acela ca nu am reusit sa-i dau afara. Si-au construit in timp un paienjenis de relationare transpus in prevederi ale CCM (Contractul Colectiv de Munca) si care in timp a reusit sa blocheze functii importante din TAROM. Oamenii la care fac referire sunt localizati preponderent in structurile de conducere ale sindicatelor din Directia Tehnica. Au reusit prin minciuna, santaj si manipulare sa-si ascunda nulitatea profesionala si gainariile. Din cauza lor, TAROM este in situatia de a-si onora din ce in ce mai greu angajamentele fata de pasageri si de a cara rodul muncii lor: pierderile financiare. Nu merita sa le mentionez numele. Din pacate, aceste merite au fost recunoscute de catre conducerea Ministerului Transporturilor in numele “dialogului social”.

“Imi pare tare rau, TAROM. Din pacate nu am reusit sa fac mai mult… Stima si consideratia mea oamenilor buni ai TAROM. Pentru ceilalti si conducerea Ministerului Transporturilor: ma abtin cu greu…

IMG_5038

Leave a Reply