Industry

Frankfurt, întârzieri; Heathrow, Wi-Fi gratuit

alt

Aeroportul internațional Frankfurt (FRA) este aeroportul cu cele mai multe zboruri anulate și întârziate din lume, relevă un studiu realizat de Refund.me.

Refund.me este un furnizor de servicii care ajută pasagerii să ceară despăgubiri pentru zboruri întârziate, anulate, redirecționate sau zboruri de conexiune pierdute. Topul întocmit de Refund.me a fost întocmit pe baza datelor colectate din widget-ul online și aplicația pentru smartphone-uri, date provenite de la utilizatorii care s-au confruntat cu cele mai multe asemenea cazuri. Studiul vine în aceeași perioadă în care aeroportul Frankfurt a anunțat că vrea să construiască un al treilea terminal, Fraport (operatorul aeroportului german) vrând să-l inaugureze în 2020.

Aeroporturi cu cele mai multe cereri de despăgubire din ultimele 9 luni pentru zboruri întârizate

1. Frankfurt
2. Manchester
3. Londra Stansted
4. Londra Gatwick
5. Dusseldorf
6. Tegel (Berlin)
7. Antalya
8. Barajas (Madrid)
9. Birmingham
10. New York JFK

Aeroporturi cu cele mai multe zboruri anulate:

1. Frankfurt
2. Munchen
3. Paris CDG
4. Londra Gatwick
5. Amsterdam Schiphol
6. Copenhaga
7. Dusseldorf
8. Londra Heathrow
9. Barajas (Madrid)
10. Manchester

În altă ordine de idei, aeroportul londonez Heathrow va oferi celor care-l tranzitează Wi-Fi gratuit în toate cele 5 terminale începând de mâine, 1 iunie. Navigarea pe Internet va fi gratuită timp de 45 de minute (90 de minute pentru deținătorii cardurilor Heathrow Rewards). După această perioadă cei interesați vor trebui să aleagă una dintre opțiunile contra-cost pentru a-și continua navigarea pe web.

alt

Leave a Reply