Industry

flydubai va introduce Business Class

alt

Din octombrie 2013 flydubai va introduce clasa Business pe zborurile sale. Prima aeronavă configurată în două clase de călătorie va intra în flota companiei în august.

Pasagerii vor putea rezerva bilete la Business Class din august 2013, inițial doar pe anumite zboruri. Toate avioanele pe care flydubai le va primi după luna august vor avea două clase, Economy și Business. Noua clasă va oferi 12 scaune îmbrăcate în tapițerie de piele italiană, cu suprjin lombar și 106 cm distanță între scaune. Sistemul de divertisment în zbor va oferi ecrane touch HD cu diagonala de 30 cm și peste 900 de ore de filme, muzică și divertisment.

Totodată, pasagerii clasei Business flydubai vor avea la dispoziție însoțitori de zbor dedicați. Pe zborurile scurt-curier pasagerii Business Class pot comanda o selecție de preparate reci, în timp ce pe zborurile de peste o oră și jumătate vor beneficia de un meniu Halal cu 3 feluri. În viitorul apropiat flydubai va introduce o nouă opțiune culinară și pentru pasagerii clasei Economy. Ei își vor putea comanda online meniul dorit cu până la 48 de ore înaintea zborului, opțiune despre care CEO-ul flydubai, Ghaith Al Ghaith, ne-a spus aici.

La sol, pasagerii Business Class flydubai vor beneficia de check-in prioritar, dar și de noile facilități ale Terminalului 2 din Dubai International, recent modernizat. Spre sfârșitul acestui an pasagerii clasei Business se vor putea relaxa în lounge-ul Business Class și vor avea acces prioritar în zona de colectare a bagajelor după sosirea la destinație. În plus, o echipă dedicată noului Business Class va fi la dispoziția lor non-stop pentru a rezolva întrebările și a-i ajuta cu rezervările, alegerea meniului sau check-in telefonic.

Mai multe detalii despre noul Business Class flydubai: www.flydubai.com/en/business

alt

alt

Leave a Reply