Industry

flydubai prezintă echipa Business Class

By 29-09-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Așa cum știți deja, din octombrie flydubai va introduce Business Class pe unele zboruri. Anticipând momentul, compania a prezentat atribuțiile echipei dedicate pasagerilor Business.

Introducerea Business Class-ului flydubai va marca o nouă etapă în evoluția companiei. Referindu-se la noul serviciu premium, Ghaith Al Ghaith, CEO-ul flydubai, a afirmat: “Încă din prima zi flydubai s-a angajat să ofere o experiență unică pasagerilor. Ne-am diferențiat deja, până acum, prin serviciile oferite și acesta este următorul pas logic în evoluția modelului nostru de business. Momentele dinaintea decolării sunt la fel de importante precum momentele petrecute la bord și în zbor. Drept urmare, am investit în dezvoltarea unei echipe dedicate Business Class pentru a ne asigura că pasagerii noștri Business au, permanent, tot ce le trebuie”, a adăugat Al Ghaith.

Echipa Business dedicată va fi disponibilă 24 de ore/zi, 7 zile pe săptămână prin telefon, la aeroport sau prin SMS, cererile putând fi primite în arabă, engleză și rusă. Membrii echipei Business îi vor ajuta pe pasageri să facă sau să modifice rezervări, să aleagă meniurile și locurile dorite in avion, răspunzând, totodată, la întrebări legate de filmele oferite la bord sau procesul de check-in. De asemenea, flydubai introduce și serviciul On Demand, unde pasagerii Business pot trimite un SMS echipei dedicate pentru a face check-in-ul.

alt

La aeroport, pasagerii Business Class vor beneficia de avantajele check-in-ului prioritar flydubai, situat la doar 90 de metri de parcare, dar și de noile facilități din interiorul Terminalului 2, aeroportul internațional Dubai, recent upgradat și extins. Membrii echipei dedicate vor fi mereu prezenți în T2 pentru a oferi asistență pasagerilor Business și a rezolva cererile acestora, a-i ajuta cu predarea bagajelor sau procesul de check-in. Totodată, echipa Business flydubai se va ocupa de asigurarea unui parcus lin și rapid prin controlul de securitate și îmbarcare. La aterizarea în Dubai, pasagerii Business Class vor fi transferați, cu un microbuz, în zona Sosiri, unde vor avea prioritate la serviciul Imigrări și colectarea bagajelor.

flydubai a primit primul Boeing 737-800NG dotat cu Business Class în august 2013. Toate aeronavele noi pe care compania le va primi în acest an vor fi configurate în două clase: 12 locuri la Business și 162 în Economy. flydubai va implementa noul Business Class și pe restul aeronavelor din flotă, proces care a început în luna septembrie. Click aici pentru a vedea când puteți încerca Business Class-ul FZ pe ruta București-Dubai și aici pentru mai multe informații despre noua clasă. www.flydubai.com/en/business

alt

alt

Leave a Reply