Industry

flydubai, mai multe zboruri spre Rusia

alt

Comunitatea Statelor Independente este importantă pentru flydubai, astfel că operatorul low-cost a anunțat dublarea rețelei sale în Rusia și zboruri suplimentare către Ucraina.

Rețeaua flydubai din Rusia va ajunge la 8 destinații. Compania va lansa pe 16 aprilie zboruri spre Mineralnye Vody, urmate de curse către Rostov-on-Don și Volgograd pe 13 septembrie 2013. O săptămână mai târziu, pe 20 septembrie, vor debuta și zborurile spre Krasnodar. flydubai va oferi astfel singurele zboruri directe din Dubai, pe tot parcursul anului, către aceste orașe aflate în sud-vestul Rusiei.

Și numărul destinațiilor din Ucraina va crește, flydubai urmând să asigure singurele zboruri directe din Dubai spre Odessa – lansarea rutei este programată pe 15 septembrie – și spre Dnepropetrovsk, rută ce va fi lansată pe 18 septembrie 2013. Tot pe 15 septembrie flydubai va mări la două numărul zborurilor zilnice către capitala țării, Kiev. Noile rute vor extinde la 18 rețeaua de destinații flydubai din Comunitatea Statelor Independente, cele mai multe destinații deservite de un operator aerian din Orientul Mijlociu.

http://www.youtube.com/watch?v=5Za-MwK0AJU

Leave a Reply