Features

Flota Lufthansa aterizează pe iPad

alt

Noul număr al revistei Lufthansa (disponibilă pe iPad) conține o secțiune specială dedicată flotei companiei, cu filme, fotografii și animații interactive.

Aplicația pune într-o perspectivă nouă actuala flotă Lufthansa, ce numără aproximativ 400 de aeronave. Ediția specială a revistei Lufthansa pentru iPad prezintă în detaliu toate cele 16 tipuri de avioane, dar și aparate din trecut, informațiile fiind structurate în capitolele Intercontinental, Continental și Istoric. Numeroase filme accentuează dotările particulare ale fiecărui avion, piloții și insotitorii de bord oferind informatii suplimentare plus tururi ale aeronavelor.

alt

În plus, toate cockpit-urile actualelor avioane din flota Lufthansa pot fi experimentate interactiv. De exemplu, în cazul Airbus A380 și Boeing 747-8I, cockpit-urile sunt prezentate în 25 de imagini panoramice (360 de grade) de înaltă rezoluție. Ediția specială include și o secțiune dedicată legendarului model Auntie Ju, in curand urmand sa fie adaugate si altele. Lufthansa Magazin poate fi descărcată din Apple iTunes Store: http://itunes.apple.com/app/lufthansa-magazine/id405521885?mt=8#

Leave a Reply