Features

Emirates prezintă Emirates Arena

alt

Emirates Airline a anunțat semnarea unui acord valabil pe 10 ani prin care arena din Glasgow (Scoția) va purta denumirea “Emirates Arena”.

Emirates Arena, a cărei construcție a necesitat 113 milioane lire sterline și a creat 500 de locuri de muncă, își va deschide prima dată porțile pe 5 octombrie. În primele 4 luni după inaugurare arena Emirates va găzdui 8 evenimente sportive din Scoția, europene și de calibru mondial. Arena va oferi 6500 de locuri pentru competițiile sportive, în timp ce velodromul de 250 de metri – primul indoor din Scoția – are o capacitate permanentă de 200 de locuri pe scaune și 500 în picioare.

Arena din Glasgow va fi centru național de antrenament pentru atletism, baschet, netball, ciclism și volei. Referindu-se la Emirates Arena, un oficial Emirates Airline a afirmat: “Această modernă arenă este o adevărată reprezentare a noii noastre platforme de brand – Hello Tomorrow – care pune accent pe posibilitățile nelimitate ale viitorului”. Emirates are “experiență” în ceea ce privește sprijinirea sportului în Anglia și în lume, exemple în acest sens fiind Consiliul Internațional de Cricket, FIFA World Cup, 2012 Ryder Cup și sponsorizarea echipei de fotbal Arsenal, respectiv a stadionului Emirates din Londra. Mai multe informații despre Emirates Arena pot fi obținute la: www.emiratesarena.co.uk

alt

Leave a Reply