Industry

Doua milioane de pasageri au ales Blue Air in 2015

Pentru prima oara in istoria companiei, Blue Air transporta peste doua milioane de pasageri in acelasi an calendaristic.

In cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni, pasagerul cu numarul 2.000.000 care calatorea pe ruta interna Bucuresti – Iasi a primit o diploma de onoare, impreuna cu un voucher ce-i asigura un numar nelimitat de calatorii in reteaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016. Daca in 2013, an in care Blue Air a fost preluata de catre Blue Air Airline Management Solutions, s-au inregistrat doar 1,3 milioane de pasageri, 2015 reprezinta un real succes si atesta fidelitatea pasagerilor fata de serviciile Blue Air.

Intr-un comunicat de presa al companiei se precizeaza: “Multumim, cu aceasta ocazie, pasagerilor nostri pentru increderea acordata si ii asiguram ca pentru noi aceste rezultate reprezinta motorul care ne determina sa imbunatatim constant calitatea serviciilor, sa asiguram punctualitatea, regularitatea si diversitatea zborurilor, pentru a oferi un produs care sa ne diferentieze semnificativ in piata transportului aerian international. Astfel, pasagerii pot decide usor in a ne prefera la alegerea serviciilor.”

Pasagerul numarul 2 milioane - 22 dec 2015 (1)

Leave a Reply