Industry

Din martie 2017, Oradea-Barcelona si Oradea-Milano cu Ryanair

Ryanair a anunțat astazi primele sale zboruri din Oradea: spre Barcelona Girona (2 x săptămână) și Milano Bergamo (2 x săptămână) începând din martie 2017.

Noile zboruri vor aduce 60.000 clienți / an pentru aeroportul Oradea, cel de-al 4-lea aeroport pe care operează Ryanair în România. Ryanair a sărbătorit noile sale zboruri din Oradea prin scoaterea la vânzare a locurilor, la tarif promoțional, începând de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții luni, 26 septembrie.

În Oradea, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm că tarifele reduse Ryanair au ajuns și la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operăm în România, cu două rute noi către Barcelona Girona și Milano, începând din martie 2017, care vor aduce anual 60,000 clienți pentru Aeroportul Oradea. Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamo sunt alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România – la începutul lunii am deschis o nouă bază la Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București.

Pentru a sărbători noile noastre rute din Oradea, scoatem la vânzare locuri pentru Barcelona Girona și Milano Bergamo, la prețul promoțional de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt acum disponibile pentru rezervări, până la miezul nopții, luni (26 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.” Foto.

screen-shot-2016-09-20-at-12-49-43

Leave a Reply