Industry

Din 27 iulie, Wizz Air renunta la ruta Bucuresti-Pescara

Pasagerii cu rezervări afectate de anularile anumitor rute sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.

Mai jos, raspunsul primit astazi din partea Wizz Air: “Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Otopeni – Pescara va fi întreruptă din 27 iulie 2018, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din București va fi optimizată.

Evaluăm întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare, cum ar fi frecvențele crescute către 8 destinații din București: Barcelona (10 de la 7), Bari (7 de la 5), Billund (3 de la 2), Eindhoven (4 de la 2), Geneva (3 de la 2), Londra Luton (21 de la 19), Paris Beauvais (5 de la 3) și Tel-Aviv (9 de la 6).”

Ieri, Wizz Air a sarbatorit 11 ani de la deschiderea bazei OTP si alocarea aeronavei cu nr. 10, un A320.

Leave a Reply