Industry

13 iulie, aeroportul Tuzla: conferinta PRIA Aviation in deschiderea Aeromania

Conferința PRIA Aviation va avea loc pe 13 iulie, la ora 11:00, la Aeroportul Tuzla, cu o zi inainte de airshow-ul AEROMANIA, si reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației.

Conferința PRIA Aviation oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum imbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră. Veti putea afla de la cei care participă despre cât costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom.

Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie si servicii, iar participanții au oportunitatea să stabileasca noi legături de business. Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Facultatea de Inginerie Aerospațială. Aeronews.ro se numara printre partenerii media. Dintre temele conferintei din acest an amintim:

• Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
• Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
• Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
• TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
• Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
• Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
• Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
• Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
• Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
• Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
• Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

Lectorii invitați sunt: Decebal FĂGĂDĂU, Primar al Municipiului Constanţa , Conf. Dr. Ing. Octavian Thor Pleter, MBA (MBS), Decan al Facultății de Inginerie Aerospațială; Martin ROBINSON – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association UK; Armand PETRESCU – Director General, CAA, Remus VULPESCU – Director General, Romaero SA, Radu MERICA – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania, Cristina MITCHIEVICI – Commercial Manager, Regional Air Services; David CICEO – Președinte, AAR, Fănică CÂRNU – Director General Adjunct, ROMATSA Iulian BOTTA – Vicepreședinte, Aircraft Owners and Pilots Association Romania; Cristina MUNTEANU – Business Development Manager, E&M Corporation, Sorin CEPOI – Director, Direcția Aerodromuri și Navigație Aeriană, Autoritatea Aeronautică Civilă Română și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor.

PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație. De asemenea, la conferinta vor fi prezente şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți și reprezentanți mass-media.

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere: www.priaevents.ro

Leave a Reply