Industry

Din 1.02, locuri alocate pe zborurile Ryanair

alt

Începând din 1 februarie, Ryanair permite pasagerilor să-și aleagă locul dorit în momentul în care fac rezervarea sau atunci când efectuează check-in-ul online.

Locurile premium (rândurile 1-5, 16, 17, 32 și 33) costă 10 euro/10 lire sterline și aduc prioritate la îmbaracre, spațiu extra la picioare și/sau debarcare mai rapidă. Locurile stanard (rândurile 6-15 și 18-31) costă 5 euro/5 lire sterline și permit pasagerilor să aleagă un scaun la geam sau culoar sau două locuri unul lângă altul. Puteți adăuga prioritate la îmbarcare dacă plătiți încă 2 euro/2 lire sterline.

Pasagerii Ryanair care nu doresc să-și aleagă un loc pot face check-in cu 7 zile până la două ore înainte de zbor și vor primi un loc fără nici un cost suplimentar. De menționat că locurile alocate gratuit nu sunt disponibile cu 7 zile înaintea fiecărui zbor. Pasagerii care au achiziționat deja îmbarcare prioritară pentru zborurile care decolează după 1 februarie își pot alege gratuit locul dorit când fac check-in-ul online.

Leave a Reply