Concurs

CONCURS / Castiga doua nopti la bordul unui MD-11 KLM

By 17-11-2014 January 19th, 2015 3 Comments

In parteneriat cu portalul de inchirieri apartamente in regim hotelier Airbnb, KLM lanseaza un concurs inedit prin care ofera castigatorilor sansa de a calatori la Amsterdam si de a se caza intr-un avion reconditionat, aflat pe aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Marele premiu al concursului va include un bilet de avion dus-intors pentru doua persoane cu destinatia Amsterdam, cazarea pentru doua nopti (28 – 30 noiembrie) in aeronava KLM si un cupon Airbnb in valoare de 500 EUR. Anul acesta KLM a reconditionat una dintre aeronavele MD-11 scoase din functiune si a transformat-o intr-un apartament de lux, situat chiar pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Asa cu stiti de pe Aeronews.ro, pe 11 noiembrie KLM a operat ultimele zboruri comerciale cu MD-11.

Pentru a se inscrie in concurs participantii trebuie sa raspunda, pana pe 20 noiembrie, de ce ar trebui sa fie selectati de juriu si cu cine ar vrea sa stea acolo, parcurgand urmatoarele etape:

• Sa se inregistreze pe website-ul Airbnb;
• Sa acceseze prezentarea „apartamentului KLM”;
• Sa acceseze zona de mesaje prin butonul „Contact the Host”;
• Sa selecteze in calendar data in care vor sa mearga si numarul de oaspeti;
• Sa raspunda la cele doua intrebari in engleza.

Aeronava este un MD-11 care a traversat globul de 3675 de ori, scos din folosinta si transformat intr-un apartament echipat cu toate facilitatile. In interior are o suprafata de 366 m2 si 116 ferestre, o sufragerie mare, un dormitor principal, doua paturi pentru copii, doua bucatarii si opt bai. Este dotat cu Wi-Fi, prajitor de paine, filtru de cafea, o consola de jocuri, biblioteca si scaune care ofera un spatiu de 12 metri la picioare de unde castigatorii pot privi cum decoleaza si aterizeaza avioane.

Interior Interior6 KLM app
Interior3 Interior4 Interior5 Interior2

Leave a Reply