Business Jets

CONCEPT Lufthansa Technik: business jet cu semineu la bord

Inteleptul isi face vara sanie (sau semineu) si iarna car. Respectand acest proverb, Lufthansa Technik a prezentat in cadrul EBACE 2015 (19-21 mai) o idee… hot.

Fireless Fireplace este conceptul prezentat de Lufthansa Technik – in premiera mondiala – in cadrul European Business Aviation Convention & Exhibition 2015, Geneva. Numerosi clienti de private jet-uri isi doresc o ambianta la bord similara celei din propriul camin, acesta fiind punctul de plecare in dezvoltarea conceptului. Pana acum, ideea unui semineu la bordul unui avion nu s-a potrivit cu reglementarile in vigoare din aviatie.

Semineul propus de Lufthansa Technik seamana si suna ca unul real, dar nu are flacara adevarata. Fireless Fireplace foloseste o tehnologie care simuleaza focul iluminand aburi si o simulare a lemnului ce arde. Rezultatul 3D seamana foarte bine cu o flacara reala. Caldura, sunetul si intensitatea focului pot fi ajustate printr-o telecomanda. Excluzand greutatea decoratiunilor adiacente, Fireless Fireplace cantareste 30 kg si consuma pana la 1300 W.

Leave a Reply