Industry

Coming up: Dubai – Bruxelles si retur in noul First Class Emirates

La 4 luni dupa prezentarea noului interior pentru Boeing 777, marti si miercuri vom experimenta noul First Class Suite si serviciile aferente (lounge-ul First DXB, transfer cu limuzina hotel/aeroport/hotel) spre Bruxelles si retur.

In noiembrie va aratam fotografii de la bordul primului Boeing 777-300ER Emirates (A6-EQH) “Year of Zayed 2018” livery echipat cu noile cabine First, Business si Economy in direct de la Dubai Airshow. De-atunci si pana acum, inca doua 77W-uri Emirates (A6-EQI si A6-EQJ) ce ofera noile cabine au intrat in serviciul comercial. Al 4-lea, A6-EQK, trebuie sa soseasca in curand. Momentan, noile cabine pot fi experimentate catre Bruxelles si Geneva.

https://www.youtube.com/watch?v=ibqncXGMa4E

In premiera mondiala, noul First Class Suite aduce geamuri virtuale pentru locurile din mijloc, ecranele Full HD transmitand, in timp real, imagini din exteriorul aeronavei captate de mai multe camere. De asemenea, fotoliul First are si o pozitie “Zero Gravity” dezvoltata impreuna cu NASA. Noua configuratie Boeing 777-300ER aduce doar 6 apartamente private la First Class (layout 1-1-1), 42 de locuri in Business Class (layout 2-3-2) si 306 locuri in Economy (layout 3-4-3). De precizat ca noul Business prezentat la Dubai Airshow – inspirat, ca si noile apartamente private First – de Mercedes-Benz S-Class, a fost implementat si pe 777-200LR (Emirates are 10 in flota), unde layout-ul este 2-2-2, asa cum Tim Clark, presedintele Emirates, ne spunea la airshow.

Marti si miercuri (20-21 martie) urmariti www.facebook.com/aeronews.ro pentru fotografii din lounge-ul First Class Emirates, aeroportul DXB, dar si imagini din zbor transmise in direct. Ne puteti urmari si pe Flightradar, zborurile EK183┬áDubai – Bruxelles si EK184 Bruxelles – Dubai.

Maine decolam spre Dubai cu un 737 MAX 8 flydubai in Business Class – FZ are 6 in flota momentan. Va fi al treilea zbor cu MAX in ultimele 4 luni si al doilea cu flydubai MAX, dupa ce am incercat noul Business Class pe zborul inaugural FZ spre Kilimanjaro, in decembrie (video).

 

Leave a Reply