Industry

Cele mai bune aeroporturi din lume in 2018

Pe 21 martie, in cadrul Skytrax World Airport Awards 2018, au fost anuntate cele mai bune aeroporturi din lume. Pentru al 6-lea an consecutiv, Singapore Changi a ocupat primul loc.

Ceremonia a avut loc la Passenger Terminal EXPO in Stockholm. Din 1999 si pana acum, premiile Skytrax World Airport sunt decernate pe baza voturilor pasagerilor in cadrul celui mai complex sondaj de acest gen. Sondajul este realizat ca unul independent, fara taxe de participare sau tarife din partea aeroporturilor, iar folosirea logo-ului de catre castigatori si a informatiilor conexe este gratuita.

Premiil 2018 se bazeaza pe 13,73 de milioane de chestionare completate de peste 100 de nationalitati. Sondajul s-a desfasurat intre august 2017 si februarie 2018 in 550 de aeroporturi din intreaga lume, fiind incluse aspecte legate de check-in, sosiri, transfer, shopping, control de securitate si al frontierei, respectiv plecari. Sondajul a fost realizat in engleza, spaniola si chineza. Lista completa a castigatorilor.

Leave a Reply