Features

Cel mai mare lounge Air France

alt

Pe 28 iunie va fi inaugurat satelitul S4 al aeroportului parizian CDG, în Terminalul 2E, care va îngloba și cel mai mare lounge Air France din lume.

Cu o capacitate de 7,8 milioane pasageri anual, satelitul S4 – rezultatul unei investiții de 580 de milioane de euro – este o adiţie binevenită la hub-ul Air France, crescând competitivitatea aeroportului Paris CDG în ceea ce priveşte traficul pe curse lung-curier şi calitatea serviciilor oferite. Aeroports de Paris a proiectat noul satelit oferind atenţie deosebită atmosferei din interior, zonelor de shopping, căilor de acces şi materialelor folosite.

alt

Degajat şi spaţios, noul satelit S4 (100.000 mp) oferă pasagerilor o suprafaţă de 6000 mp cu magazine, baruri şi restaurante, respectiv 25.000 mp dedicaţi lounge-urilor, echivalentul a 128 de terenuri de tenis. Clădirea, certificată drept una extrem de prietenoasă cu mediul, înglobează elemente de design precum pereţi de apă proiectaţi de Taro Suzuki,  zone verzi sau copaci la interior. În curând se va deschide și un muzeu ce va prezenta lucrări originale ale muzeelor cunoscute din Paris.

alt

Noul lounge Air France are o suprafață de 3000 mp, cel mai mare din rețeaua companiei, și va putea fi utilizat de pasagerii AF de pe zboruri internaționale și cei ai companiilor partenere SkyTeam. Proiectat de Brandimage în colaborare cu designerul Noe Duchaufour Lawrance și având ca temă inspiraţională un parc, noul lounge Air France oferă pasagerilor o ambianță relaxantă. În noua zonă de chill-out pasagerii pot servi şi o masă caldă, alături de oferta de băuturi şi gustări reci deja existentă în celelalte lounge-uri Air France. Pasagerii mai au la dispoziţie, printre altele, conectivitate Wi-Fi, computere sau tablete, precum şi o zonă de tratament şi înfrumuseţare Clarins.

alt

Detalii suplimentare și fotografii: http://corporate.airfrance.com/en/satellite-s4-a-new-approach-to-stress-free-travel-with-air-france/

alt

Leave a Reply