Industry

Carpatair reintroduce zborul direct OTP-VRN

Foto: Carpatair

Carpatair a anunțat reintroducerea zborurilor directe dintre București (Henri Coandă) și Verona pentru orarul de vară (perioada 14 iulie-15 septembrie). 

Zborurile vor fi operate de 3 ori pe săptămână – marțea, joia și sâmbăta – după cum urmează: București-Verona 19:35 – 20:45 (marți, joi, sâmbătă), respectiv Verona-București (Otopeni) 21:15 – 00:15 (marți, joi, sâmbătă). Carpatair a introdus pentru prima dată zborul direct București-Verona în mai 2010, Italia reprezentând cea mai importantă piață pentru Carpatair. “Prin reintroducerea zborului București (Otopeni)-Verona ne consolidăm poziția de lider pe această piață, ajungând la o operare totală de 144 zboruri one-way/săptămână (72 de frecvențe) pe 8 destinații”, a afirmat Paula Ardelean, Vice-Președinte Marketing & Vânzări Carpatair. 

În prezent Carpatair are 9 baze operaționale în țară, dintre care 4 oferă zboruri directe spre Italia, iar celelalte pot accesa destinațiile italiene via Timișoara. În 2010, Carpatair a introdus 8 noi destinații și a înregistrat o cifră de afaceri de 74 de milioane de euro, un plus de 14% față de 2009. Momentan, Carpatair operează pe 9 aeroporturi interne și pe 18 aeroporturi externe. Numărul total al zborurilor regulate operate de companie este de 360 de zboruri săptămânale spre 26 de destinații din 7 țări.

Leave a Reply