Special Offers

Bucuresti – Londra, de la 75 EUR (dus)

By 24-03-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

British Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să zboare la Londra. Puteti achizitiona bilete cu 75 EUR (dus) daca aveti doar bagaj de mana sau bilete standard cu 89 EUR (dus).

Promoţia este valabilă până pe 3 aprilie 2014, pentru călătorii ce vor avea loc intre 1 aprilie – 31 decembrie 2014. Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile. Pentru informaţii şi rezervări accesati www.ba.com.

În octombrie 2013, British Airways a lansat pentru întreaga sa rețea de zboruri pe distanțe scurte două noi categorii de preț pe lângă cele deja existente (standard si flexible) și anume – hand-baggage only si semi-flex. Pasagerii care optează pentru bilete de tipul hand baggage-only pot beneficia de oferta generoasa a British Airways în ceea ce privește dimensiunile si greutatea bagajului de mână (56cm x 45cm x 25cm si 23 kg), plus o poşetă sau o geantă de laptop la preturi reduse.

În același timp, tarifele semi-flex reprezintă o optiune care combină avantajele biletelor standard şi ale celor flexibile. Astfel, în ziua călătoriei, pasagerii îşi pot modifica gratuit rezervarea, in aceeasi cabina, fara a achita diferenta de pret. Dacă un pasager doreste să îşi modifice rezervarea cu o zi sau mai mult înainte de data călătoriei, acesta nu va avea de plătit taxa de schimbare a datei, ci doar eventualele diferenţe de preţ pentru biletul respectiv. Oaspeţii British Airways care au achizitionat bilete semi-flex vor beneficia şi de avantajul de a-şi putea rezerva un loc pe ba.com, gratuit, cu două zile înainte de data călătoriei, oferind astfel un avantaj fata de biletele standard, care permit acest lucru cu 24 de ore înainte de zbor.

Leave a Reply