Industry

Bucuresti – Amman cu Ryanair de la sfarsitul lunii octombrie

Ryanair a anuntat astazi, 4 februarie, o nouă rută din București către Amman, Iordania. Noua rută vor fi operată de doua ori / saptamana de la sfârșitul lunii octombrie.

Pentru această nouă conexiune din București, locurile vor fi scoase la vânzare pe Ryanair.com mai târziu în această lună, dar până atunci clienții români și vizitatorii se pot bucura de tarife chiar mai mici și de noile îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de conexiune la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers.

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Amman, în Iordania, cea de-a 34-a țară în care operăm. Locurile vor fi scoase la vânzare mai târziu, în această lună, pe Ryanair.com, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și la ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de legătură la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers”.

Leave a Reply