Industry

British Airways, noutăți pentru 2014

alt

BA anunță zboruri spre noi destinații: Oporto (Portugalia), Mykonos și Santorini (Grecia). Tot din 2014 compania va crește frecvența zborurilor către mai multe destinații din Europa.

Zborurile către Oporto vor începe din 30 martie, spre Mykonos din 3 mai, iar spre Santorini din 4 mai. Toate cele trei destinaţii vor fi deservite cu câte două zboruri săptămânale, cu decolare de pe aeroportul Heathrow.

Din data de 30 martie, de două ori pe săptămână, compania aeriană va lansa şi zboruri de pe Heathrow cu destinaţia Malaga (Spania) şi Faro (Portugalia), oferindu-le oaspeţilor săi mai multe opţiuni în privinţa aeroportului de unde vor decola, căci aceste destinații sunt deja deservite de British Airways cu plecare de pe Gatwick şi London City. De asemenea, numărul zborurilor către Faro se vor dubla, de la 8 la 14 pe săptămână.

Pe durata verii, toate zborurile British Airways cu plecare de pe Heathrow către Palma de Mallorca, Ibiza, Roma, Basel, Zurich, Amsterdam şi Aberdeen vor beneficia de un număr mai mare de frecvențe. Numărul de zboruri creşte conform tabelului de mai jos (faţă de vara lui 2013):

alt

Pentru orice zbor British Airways, oaspeţii companiei aeriene îşi pot lua un bagaj de mână generos, beneficiind în mod gratuit de check-in online şi posibilitatea de a-şi alege locul cu 24 de ore înainte de decolare. Preţul biletului include şi mâncarea şi băuturile servite în avion. Biletele pentru noile destinații au fost puse deja în vânzare şi pot fi achiziţionate pe ba.com sau contactând o agenţie de turism.

British Airways Holidays oferă şapte nopţi în locaţia de 4* Scorpios Beach Apartments & Studios din Santorini, de la 399 de lire de persoană pentru călătoriile din iunie. Preţul acoperă biletul de avion dus-întors cu decolare de pe Heathrow şi cazarea cu mic-dejun inclus.

De asemenea, compania aeriană oferă şapte nopţi în locaţia de 4* Pelican Bay Art din Mykonos, de la 539 de lire de persoană pentru călătoriile din luna iunie. Preţul acoperă biletul de avion dus-întors cu decolare de pe Heathrow şi cazarea cu mic-dejun inclus.

Puteţi petrece o mini-vacanţă de trei nopţi în Oporto, în hotelul de 4* Mercure Porto Centro, de la 299 de lire de persoană pentru călătoriile din luna iunie. Preţul acoperă biletul de avion dus-întors cu decolare de pe Heathrow şi cazarea (fără mese incluse).

Leave a Reply