Industry

British Airways: noutăți în orarul de vară

alt

O rută nouă, schimbări legate de terminale și creșterea frecvenței anumitor curse sunt noutățile aduse de orarul de vară British Airways, valabil din 31 martie.

Din 27 aprilie British Airways va oferi servicii de weekend de pe aeroportul Heathrow Londra spre Ibiza datorită popularității de care se bucură cursele sale actuale către White Isle, cu plecare de pe aeroporturile London City și Gatwick. Biletele pentru aceste zboruri au fost puse în vânzare, cu preţuri începând de la 66 lire sterline pentru un zbor “dus”. La această ofertă se adaugă şi noi curse spre Spania cu plecare de pe Heathrow în direcţia Palma (din 31 martie) şi de pe Gatwick spre Lanzarote (din 31 martie) şi Tenerife (din 29 martie). Preţurile pentru Tenerife şi Lanzarote pornesc de la 83 de lire sterline pentru un bilet “dus”, iar cele spre Palma – de la 99 lire sterline / segment.

În plus, pentru toate noile sale zboruri cu decolare de pe Heathrow spre Leeds Bradford şi Zagreb, British Airways va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5. Din 31 martie, data intrării în vigoare a orarului de vară, programul curselor cu plecare de pe Leeds Bradford se va reduce de la patru la trei zboruri pe zi, combinând slotul de la ora prânzului şi cel de la primele ore ale după-amiezii.

alt

Programul de iarnă al curselor către Dublin şi Tripoli va continua şi peste vară, oferind până la 53 de zboruri pe săptămână către capitala Irlandei şi trei zboruri pe săptămână către cea a Libiei. După cum a anunţat deja, British Airways urmează să îşi înceapă zborurile cu plecare de pe Gatwick spre Sri Lanka pe 31 martie, cu preţuri de la 604 lire sterline pentru un bilet dus-întors, şi cursele de pe Heathrow spre Chengdu (China) din 22 septembrie, cu preţuri de la 742 lire sterline pentru un bilet dus-întors.

Călătorii care îşi fac rezervări pentru zboruri pe distanţe scurte cu British Airways pot să beneficieze de oferta pentru bagaje de mână a companiei aeriene, luând cu ei în cabină o valiză de dimensiuni considerabile (56cm x 45cm x 25cm) fără limită de greutate, plus o geantă de mână sau pentru laptop, şi predând la cală un bagaj cu o greutate de până la 23 kg. British Airways le oferă clienţilor săi şi alte facilităţi: alocarea locurilor în avans, prioritatea familiilor la formalităţile de îmbarcare, mâncare şi băutură incluse în preţul biletului, zboruri către aeroporturi convenabile, servicii de înaltă calitate şi un program “frequent flyer” care îi răsplăteşte cu puncte Avios şi Tier.

Leave a Reply