Industry

British Airways, două recorduri mondiale

alt

Cu ocazia Red Nose Day 2013 British Airways a stabilit două recorduri mondiale: concertul organizat în zbor la cea mai mare altitudine și Harlem Shake-ul la cea mai mare înălțime.

Prin cele două recorduri mondiale stabilite British Airways a intrat direct în Cartea Recordurilor Guiness. Pentru a marca a 25-a aniversare a Red Nose Day compania aeriană a organizat pe 10 martie un concert cu tematica anilor 1980 în scopuri caritabile. Cu o durată de 22 de minute, concertul “The Gig In The Sky” nu a avut loc oriunde ci chiar deasupra norilor, mai precis la bordul unui Boeing 767. Avionul a zburat la o altitudine de 13,10 km, depășind astfel înălțimea la care James Blunt a susținut un concert similar – 12,8 km altitudine.   

Fericiții câștigători ai biletelor pentru acest zbor caritabil British Airways nu doar că au intrat în Cartea Recordurilor ci s-au și distrat de minune alături de Kim Wilde, Tony Handley (Spandau Ballet), Bananarama și Go West, artiști care au cântat pentru cei prezenți la bordul avionului închiriat. Întreaga atmosferă a avut amprenta anilor ’80, de la meniul tipic anului 1988 și până la uniformele British Airways din 1980, semnate Roland Klein, purtate de însoțitorii de zbor.

http://www.youtube.com/watch?v=KHmwdNSzQ3k

Leave a Reply