Industry

Boeing 777-300ER Turkish Airlines in livery Batman versus Superman

Turkish Airlines, membru Star Alliance, anunta parteneriatul cu Warner Bros. Pictures pentru promovarea filmului “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

In filmul care va debuta pe marile ecrane pe 25 martie, o scena are loc la bordul unui Boeing 777 Turkish Airlines. Pentru a marca parteneriatul, TK a vopsit un 777-300ER (inmatriculat TC-JJN) in livery “Batman versus Superman”, logo-urile celor doi eroi fiind imprimate pe lateralele aeronavei. Totodata, Turkish Airlines isi invita pasagerii sa rezerve bilete spre doua destinatii din SUA: Gotham City (New York) si Metropolis (Boston). In prezent, TK ofera zboruri spre 284 de destinatii din 113 tari, mai multe decat oricare alta companie aeriana.

Incepand cu 8 februarie si pana la mijlocul lui martie, Turkish Airlines isi invita fanii sa acceseze site-urile turkishairlines.com/flytogotham si turkishairlines.com/flytometropolis pentru a-si rezerva zborurile. Totodata, TK va oferi unui numar de 8 persoane sansa de a participa la premira filmului. Pe langa livery-ul aplicat pe 777-300ER, Turkish Airlines vine si cu o editie limitata de amenity kit-uri pentru adulti, inscriptionate cu logo-urile filmului, respectiv pentru copii. La acestea se adauga un ghid Time Out cu informatii despre cele doua orase, ghid ce va fi distribuit pasagerilor si celor care merg la premiera, si un card frequent flyer Miles & Smile editie limitata cu motive din film.

Turkish Airlines' (3) M. Ilker Aycı, Turkish Airlines' Board Chairman

Leave a Reply