Industry

Blue Air, transfer Otopeni – Constanta si retur

alt

Blue Air pune la dispozitia pasagerilor un nou serviciu: transferul cu autocarul din Constanta catre Aeroportul International Henri Coanda (OTP) si retur. Cursele au loc de 10 ori pe zi.

Asigurat Direct Transport, partenerul Blue Air, transferul cu autocarul poate fi achizitionat impreuna cu biletul de avion. Tariful pentru o calatorie pe ruta Constanta – Aeroport Otopeni sau Aeroport Otopeni – Constanta este de 18 euro. Click aici pentru orarul curselor (10 pe zi), valabil pana pe 25 octombrie 2014.
In Constanta, microbuzele pot fi luate din Bd. Alexandru Lapusneanu, in fata Casei de Cultura – statie mijloc de transport in comun.
 Pasagerii care aterizeaza pe Aeroportul Otopeni vor fi asteptati de un reprezentant Direct Aeroport, care ii va prelua si ii va conduce la microbuz.

Copiii de pana in 2 ani calatoresc gratuit (nu vor avea loc separat, calatoresc in bratele parintelui).
 Direct Aeroport accepta doua bagaje de cala (32 kg) si un bagaj de mana/pasager. Transportul pasagerilor se efectueaza cu microbuze Mercedes-Benz, an fabricatie 2013, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, camere de supraveghere atat in interiorul masinilor, cat si in exteriorul acestora. Ca o completare la spatiul pentru bagaje, microbuzele au in dotare (dotare din fabrica) un rucsac pentru bagaje. Atat microbuzele de 19+1, cat si cele de 8+1 locuri beneficiaza de Internet wireless.

Leave a Reply