Industry

Blue Air: livery nou, gama extinsa de servicii

By 25-02-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Sub motto-ul „Calitate la un pret accesibil”, Blue Air – prima companie românească de smart flying, și-a mărit flota cu prima aeronavă (YR-BAR) vopsită în noul livery al companiei.

Pe 17 februarie Aeronews vă prezenta, în premieră, noul livery Blue Air grație unor fotografii trimise de un prieten cu Boeing-ul 737-400 (YR-BAR). Designul noului livery a fost conceput si executat integral intern de Ciprian Ciuclea, Art Directorul Blue Air, iar vopsirea a fost realizata de catre MRO Blue Air (Maintenance and Repair Organization Blue Air). Pe langa calitatea grafica deosebita a noii scheme de vopsire, aeronava cu o capacitate de 170 locuri pune la dispozitia pasagerilor un interior modern, cu scaune din piele care contribuie la cresterea confortului la bord. Boeing-ul 737-400 (MSN 25371) a efectuat primul zbor pe 18 decembrie 1991 si a fost livrat companiei Blue Air pe 24 decembrie 2013.

De la preluarea companiei aeriene Blue Air de catre societatea Blue Air Airline Management Solutions au fost implementate cateva servicii noi dintre care amintim:

cresterea flotei de la 6 la 8 aeronave, ceea ce permite marirea numarului de zboruri pe destinatiile deja existente, introducerea de noi destinatii (Koln, din 16 iunie, cu 3 frecvente/saptamana), precum si reactivarea segmentului de chartere spre destinatii consacrate de vacanta din Turcia (Antalya, Bodrum), Grecia (Rhodos, Zakynthos si Corfu) si Israel (Tel Aviv).

schimbarea serviciului de catering prin introducerea de sandwich-uri ce sunt special create si produse de catre celebrul chef Jakob Hausmann, precum si includerea de noi bauturi de calitate premium.

lansarea programului Pre-Flight Reminder, serviciu prin care fiecare pasager al companiei Blue Air primeste un newsletter personalizat, cu 2 zile inainte de data calatoriei, informare ce cuprinde date generale despre calatorie, detalierea serviciilor optionale alese de catre pasager.

activarea sistemului de check-in comun pentru toate zborurile cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), procedura ce reduce timpul de asteptare al pasagerilor inainte de calatoria cu avionul.

conectarea zborurilor Blue Air cu sistemul integrat de transfer terestru intre Bucuresti si Constanta, care va face destinatiile Blue Air mult mai accesibile. Acest sistem nou de transfer va fi disponibil in curand si din Brasov.

implementarea a numeroase metode de plata alternative pentru pasagerii care nu sunt posesori de card (transfer bancar, depunere numerar, terminalele Qiwi sau ZebraPay).

semnarea parteneriatului cu Hahn Air, pentru dezvoltarea distributiei prin GDS (Amadeus, Travelport, Apollo, Sabre, Sirena). Ca urmare a acestui parteneriat, agentiile din peste 190 de tari pot vinde biletele Blue Air, cu decontarea acestora prin sistemul IATA-BSP (Billing and Settlement Plan). Prin intermediul Hahn Air, Blue Air este, automat, si partener interline cu peste 250 de alte companii aeriene si devine o veriga a sistemului mondial de transport aerian.

lansarea proiectului “#zbor”, care permite clientilor ca in doar 30 de secunde sa afle care este cel mai ieftin zbor catre destinatia de vacanta dorita, intr-un interval de 30 de zile.

lansarea blogului Blue Air, cu ponturi de calatorie si informatii utile pentru pasageri.

Aceste puncte reprezinta doar cateva din principalele proiecte pe care compania Blue Air le-a definitivat in a doua jumatate a anului trecut si sunt inceputul implementarii unei serii de noi servicii si facilitati, astfel incat pasagerii sa beneficieze, pe langa un zbor sigur de la punctul A la punctul B, si de o experienta frumoasa in toate momentele in care interactioneaza cu compania, incepand cu rezervarea biletului si pana la calatoria cu avionul. Blue Air multumeste pasagerilor si partenerilor pentru fidelitatea de care au dat dovada, precum si pentru sprijinul adus in consolidarea unui brand 100% romanesc. In continuare, compania ii asigura ca va face totul pentru respectarea angajamentului de a oferi servicii de „calitate la un pret accesibil” . Va reamintim ca pe 19 decembrie 2013 Blue Air a premiat pasagerul cu numarul 10.000.000.

Destinatii operate de Blue Air


–    din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
–    din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
–    din Sibiu: Stuttgart

alt

Leave a Reply