Industry

Bilete de avion cu plata in 3 rate cu cardul BT Flying Blue

Din august, Banca Transilvania si KLM au introdus posibilitatea de a achita in 3 rate biletele de avion achizitionate de pe www.klm.ro cu cardul BT Flying Blue.

Persoanele care doresc sa calatoreasca cu KLM au acum optiunea de a achita biletul in 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, in timpul rezervarii online, trebuie selectata optiunea de plata cu cardul de credit, iar ulterior, cea de plata cu cardul BT Flying Blue. Dupa efectuarea platii este necesara contactarea echipei call center a Bancii Transilvania (0264.594.337, numar de telefon care apare si pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizarii tranzactiei de 3 rate. Rezervarile online realizate pe site-ul klm.ro permit mai multe modalitati de plata a biletului, printre care plata cu cardul de credit, debit card, transfer bancar si e-wallet. Cardul BT Flying Blue este disponibil in doua versiuni: Classic si Premium.

Concurs BT Flying Blue pana pe 31 august

Toate persoanele care isi vor face card BT Flying Blue pana la 31 august 2015 vor fi inscrise automat intr-o tombola pentru doua bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodata de comision zero de emitere a cardului. Mai mult, daca efectueaza o prima cumparatura cu cardul pana la 30 septembrie 2015 vor primi un numar dublu de Mile Premiu pentru prima plata, fata de oferta standard.

Cardul BT Flying Blue Classic

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achizitie. Ei vor castiga 1,5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti, pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM, precum si pentru achizitiile din strainatate. Membrii vor castiga o Mila Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in Romania. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot, de asemenea, plati in 3 rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de calatorie gratuita.

BT Flying Blue Card Premium

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzactie de cumpaturi. Ei vor castiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiti pentru achizitiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM si TAROM, si 2,5 Mile Premiu pentru achizitii efectuate in strainatate. Membrii vor castiga 1,5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiti pentru achizitiile efectuate in Romania. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plati, de asemenea, in rate pentru achizitiile produselor AIR FRANCE KLM si TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu asigurare gratuita de calatorie si acces in business lounge-ul din Bucuresti si Cluj. Mai multe detalii despre avantajele celor doua carduri sunt disponibile aici.

Leave a Reply