Industry

Extinderea relatiilor comerciale LOT Polish Airlines – Turkish Airlines

Cele doua companii vor lansa un joint-venture. Pana atunci, LOT si Turkish au semnat un acord pentru extinderea relatiilor comerciale existente.

Acordul prevede, printre altele, oferirea mai multor zboruri de conexiune si produse mai bune, atat la sol, cat si in aer. Modelul final pentru joint-venture nu a fost inca stabilit, dar ambele companii si-au exprimat deschiderea pentru intarirea cooperarii. “LOT este gata sa creasca imediat din 2016 si acum este momentul sa ne intarim relatiile cu partenerii nostri-cheie, a declarat Sebastian Mikosz, CEO-ul LOT Polish Airlines. “Acest parteneriat strategic va permite ambelor companii sa-si sporeasca prezenta pe pietele in care sunt prezent si va aduce beneficii si Star Alliance, a adaugat Temel Kotil, CEO-ul TK.

LOT si Turkish Airlines au acord codeshare pentru zboruri pe ruta Istanbul-Varsovia din octombrie 2000. In 2014, acordul a fost extins prin includerea zborurilor LOT pe rutele Istanbul-Amman, Istanbul-Cairo si Istanbul-Ankara, respectiv zborurile Turkish Airlines pe rutele Viena-Varsovia si Varsovia-Cracovia. In prezent, TK si LOT ofera cate 5 zboruri / zi intre Istanbul si Varsovia.

Leave a Reply