Industry

BA, noua cabină Business mediu-curier

alt

British Airways a început echiparea fostelor A321 bmi cu noua cabină Business pentru rute mediu-curier (Tel-Aviv, Beirut, Moscova), ce aduce fotolii care se transformă în paturi complet plate.

În total, 7 Airbus-uri A321 care au aparținut bmi sunt echipate cu 23 de fotolii Business produse de Thompson Aero. Rabatate complet la orizontală, scaunele-pat au o lungime de 198 cm. În poziție normală, spațiul dintre fotoliile respective este de 114 cm. Totodată, cele 7 A321-uri primesc și 131 de scaune Economy cu 78 cm spațiu între ele. Aeronavele respective dispun și de sistemul on-board de divertisment Thales i5000 AVOD. Până acum două avioane au fost deja echipate, altele două urmând să fie gata până la finele lui octombrie. Ele vor fi urmate de încă unul în noiembrie și altele două în decembrie 2012.

alt

Aflat în Dubai pentru a sărbători 80 de ani de când British Airways zboară spre Orientul Mijlociu, președintele companiei – Sir Martin Broughton – a afirmat că Hong Kong ar putea fi prima destinație spre care BA va zbura cu A380, în iarna lui 2013. Același președinte a spus că testele pentru familiarizarea insotitorilor de bord și a piloților vor avea loc, cel mai probabil, între Londra și Madrid. Primul Airbus A380 British Airways trebuie să ajungă în flota companiei în iulie 2013, altele două urmând să vină în lunile septembrie și noiembrie ale anului viitor.

alt

Leave a Reply