Military

Avanpremiera: Aeromania 2015, 4 iulie

By 19-04-2015 2 Comments

Anul acesta, airshow-ul va avea loc pe 4 iulie la aeroportul Tuzla din Constanta. Daca ești pasionat de aviație, la Aeromania vei găsi ceva pe gustul tău: acrobații, parașutiști, foc de artificii, dar și o expoziție de motociclete și mașini de epocă. Aeronews.ro este partener media al evenimentului.

Aeromania 2015 se anunță a fi un show complet. Anul trecut, la Tuzla au venit peste 13.000 de vizitatori și în aer s-au ridicat 23 de aeronave. Cristina Mitchievici, Directorul acestui eveniment, ne-a dezvăluit o parte dintre surprizele pregătite pentru spectatori, dar și pentru invitații VIP de la Aeromania. “Intrarea este gratuită. Așteptăm la Aeromania oameni de toate vârstele, dar și familii cu copii. Toți vor avea un loc pe iarbă pentru a sta cu ochii pe cer si a admira acrobatiile. Asolescenții care visează la o carieră în aviație se pot întâlni la Tuzla cu oamenii care au deja în spate mii de ore de zbor și cu cei care știu totul despre avioane. Noi îi vom aștepta pe toți, ba chiar am extins spațiul și am creat o a doua cale de acces către aeroport. În 2015 sunt mai multe locuri, iar pachetele VIP le-am pregătit pentru cei care iubesc cu adevărat aviația și zborul.”

web01Ce vom vedea la Aeromania 2015

Fanii Aeromania știu că Yakării Acrobați nu lipsesc de pe cerul aeroportului Tuzla. De această dată ei vor veni cu trei aeronave YAK 52. Jurgis Kairys, multiplul campion mondial de acrobație aviatică, va face spectacol cu JuKa. Ali Ozturk, o altă vedetă a aerului, va zbura cu biplanul numit “Purple Violet”. Imediat după el va evolua Lotul Național de Acrobație cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L.

Regional Air Services, gazdele acestui eveniment, vor ridica de la sol propriile aeronave (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin). În plus, piloții militari de la UM 02040 Tuzla vin cu 3 avioane supersonice MiG-21 LanceR, iar Forțele Navale trimit elicopterele IAR 330 Puma. Parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, dar și alți 7 de la Blue Wings vor face spectacol. Ziua se va încheia cu Air Bandits, cei care deschid show-ul pirotehnic – adevăratul spectacol al serii.

web04Atractii si la sol, nu doar in aer

Aeromania a devenit cunoscut la nivel național drept show-ul care încearcă să aibă la sol cel puțin la fel de multe atracții ca în aer. În imediata apropiere a hangarului va fi ridicată o scenă pe care vor urca trupe cunoscute. Deocamdata, organizatorii țin secret programul. Stim doar că Mihai Mărgineanu, el însuși un fost elev al școlii de pilotaj Regional Air Services, va cânta la Tuzla.

Cum să devii spectator VIP la Aeromania 2015

După cum spuneam, Aeromania oferă intrare gratuită tuturor celor care vor o zi deosebită în mijlocul verii. Oamenii au acces la absolut totul, inslusiv expoziția de mașini de epocă sau cea a aeronavelor și motocicletelor. Pasionații de aviație pot să viziteze sau să-și cumpere piese interesante de la Flying Toys, în timp ce profesioniștii vor avea un stand de la Pilotshop. Cei mici nu au fost uitați. La Aeromania va fi amenajat un spațiu special pentru copii. Asta înseamnă că părinții vor putea să se distreze știind că odraslele lor sunt în siguranță.

web07In premiera, Aeromania 2015 aduce si pachete VIP. Ele au fost special gândite pentru cei care vor să se bucure de absolut tot ce poate să ofere un astfel de show. Biletele VIP asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri sau salturi cu parașuta, dar și intrare la Hangar Party). Prețurile merg de la 50 la 850 lei, iar biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, respectiv online pe www.eventim.ro

Cine este alături de Aeromania

Regional Air Services – Aeroportul Internațional Tuzla sunt oamenii care au pus la cale acest spectacol. Compania din județul Constanța are în spate 17 ani de muncă dedicată zborului și a doborât record după record până la poziția de lider absolut în aviația generală. Spectacolul de pe 4 iulie este sprijinit, printre alții, de Timișoreana, Astra Asigurări, Ana Hotel – Hotel Europa. Publicul poate să afle ultimele noutăți pe pagina de Facebook RAS Aeroport Tuzla și pe pagina dedicata Aeromania 2015.

Aeronews.ro este partener media al evenimentului. Foto: Alex Belciuganu.

web03 web05 web06 web08 web09 web10

Leave a Reply