Industry

Austrian Airlines, noile fotolii Business

alt

Austrian Airlines a început modernizarea întregii flote lung-curier și implementarea noilor fotolii care devin paturi complet plate la Business Class.

Configurația noului Business Class Austrian Airlines pe zboruri lungi este similară cu cea de la SWISS și Finnair. Layout-ul clasei Business pe Boeing-urile 777, 1-2-1/2-2-2 permite ca 4 din 5 pasageri să aibă acces direct la culoar, în timp ce configurația adoptată pe Boeing-urile 767, 1-2-1 permite tuturor pasagerilor de la Business acest lucru. La clasa Economy, configurația rămâne 3-4-3 pe Boeing 777 și 2-3-2 pe Boeing 767.

alt

Noile fotolii Business se transformă în paturi plate cu lungime puțin sub 2 metri, cotierele retractabile permițând creșterea lățimii scaunului de la 50 la 60 cm. Umflarea pernelor din scaun poate fi ajustată, astfel că se poate obține o duritate mai tare sau mai moale a patului. Toate fotoliile Business Class dispun de prize și intrare USB. Această investiție Austrian Airlines în aeronavele lung-curier costă 90 de milioane de euro. 

alt

Aeronavele lung-curier vor primi și o clasă Economy cu un aspect schimbat, unde spațiul dintre scaune este de 78 cm și toate scaunele au inclus sistemul de divertisment on-board RAVE, cu touch-screen. Același sistem va fi instalat și la Business Class, unde diagonala ecranelor este de 38 cm față de 23 cm în Economy. Upgrade-ul fiecărui avion lung-curier va dura în jur de 6 săptămâni. Prima aeronavă ar trebui să fie gata până la finele lui 2012, întreaga flotă lung-curier urmând să fie terminată până în primăvara anului viitor.

alt

Leave a Reply