Industry

VIDEO: ANA a reluat zborurile cu 787

By 26-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 26 mai, cu o săptămână mai devreme decât anunțase inițial, All Nippon Airways (ANA) a reluat zborurile comerciale cu 787 Dreamliner efectuând două curse naționale.

ANA, clientul de lansare pentru 787 Dreamliner și cel mai mare operator din lume (18 exemplare în flotă), a efectuat duminică două zboruri între Tokyo Haneda – Sapporo (insula Hokkaido) și retur. CEO-ul companiei a precizat că modificările bateriilor Li-Ion au fost terminate pe toate Dreamliner-ele din flota ANA și că 170 de teste suplimentare au fost efectuate fără probleme. Alte zboruri dus-întors pe ruta amintită vor fi efectuate de ANA în zilele următoare până pe 31 mai.

Pe 1 iunie ANA va relua zborurile cu 787 spre destinații din afara Japoniei. Tot pe 1 iunie și Japan Airlines JAL va relua zborurile cu 787 Dreamliner. LOT Polish Airlines le va reîncepe pe 5 iunie și LAN Airlines, la mijlocul lunii iulie. China Southern Airlines, următoarea companie care va primi 787 Dreamliner, ar putea lansa zborurile comerciale pe 28 mai. Low-cost-ul Norwegian Air Shuttle estimează 31 august, în timp ce Thomson Airways vorbește despre 8 iulie.

http://www.youtube.com/watch?v=2XI7dWTmOVA

Leave a Reply