Industry

All Nippon Airways are 5 stele SKYTRAX

alt

În premieră pentru România Aeronews.ro vă informează că All Nippon Airways (ANA), cea mai mare companie aeriană din Asia ca vânzări, a primit 5 stele din partea SKYTRAX.

All Nippon Airways este prima linie aeriană din Japonia care primește acest rating și se alătură astfel celorlalte 6 linii aeriene creditate de SKYTRAX cu 5 stele: Asiana Airlines, Cathay Pacific, Hainan Airlines, Malaysia Airlines, Qatar Airways și Singapore Airlines. Clasificarea 5 stele recunoaște cele mai înalte standarde de calitate și servicii, atât la bordul aeronavelor, cât și la sol, în lounge-uri. Pentru a oferi statutul de 5 stele unei companii aeriene SKYTRAX ia în considerare peste 800 de criterii, constanța în oferirea acestor servicii de elită fiind unul deosebit de important.

ANA, clientul de lansare pentru Boeing 787 Dreamliner, a fost votată și “Compania Aeriană a Anului 2013” de către revista americană Air Transport World (ATW). În plus, ANA a ocupat primul loc în topul FlightStats al liniilor aeriene cu cel mai mic număr de zboruri anulate la nivel global. Înființată în 1989, SKYTRAX este o firmă de consultanță în aviație cu sediul în Londra. Pe lângă clasificările acordate companiilor aeriene, de la 1 la 5 stele, SKYTRAX organizează și World Airline Awards, respectiv World Airport Awards.

alt

Leave a Reply