Industry

Air France: Premiile Gopo, Travel d’Or 2013

alt

Premiul Gopo pentru “Cea mai bună muzică originală” va pleca la Paris cu Air France. Compania aeriană franceză a fost partener principal al Premiilor Gopo din acest an.

Premiul Gopo pentru “Cea mai bună muzică originală” a fost câştigat de Vasile Sirli Musical Director la Disneyland Paris – pentru producţia “Undeva la Palilula”. Air France are un istoric bogat în ceea ce priveşte susţinerea cinematografiei, fapt care se reflectă şi în gama de filme disponibile la bordul aeronavelor sale. Pasagerii au posibilitatea de a selecta filmele ce pot fi vizionate pe cursele lung-curier Air France, sistemul de divertisment la bord conţinând zeci de producţii filmografice. Astfel, Air France este cel mai mare “cinematograf în zbor”, compania oferind filme noi în fiecare lună, atât producţii ale cinematografiei franceze, cât şi internaţionale. Sistemele de divertisment instalate la bordul avioanelor lung-curier Air France totalizează peste 33.000 de ecrane individuale pentru pasageri.

alt

Rămânem în zona premiilor și vă spunem că site-ul Air France a câștigat, pentru al treilea an consecutiv, distincția Travel d’Or 2013. În iulie 2012 site-ul www.airfrance.com a fost redesenat complet pentru a oferi acces mai ușor la principalele secțiuni: rezervări, check-in, orar de zbor, etc. După acest upgrade conținutul dinamic al site-ului Air France oferă o afișare optimă a informațiilor atât pe computere, cât și pe telefoane mobile și tablete. Creat în iulie 1997, site-ul www.airfrance.fr are aproape 172 de milioane de vizualizări în fiecare an. Prima ediție a premiilor Travel d’Or a avut loc în anul 2009. Aceste premii răsplătesc companiile din turism care fac diferența în online. La ediția din acest an dintre cele 275 de companii intrate în competiție doar 15 au primit râvnita distincție în urma voturilor centralizate de la peste 123.000 de internauți.

Leave a Reply