Special Offers

Air France România te trimite la Disneyland!

alt

Air France România și Perfect Tour, agentul oficial Disneyland în România, vă propun un concurs prin care puteți câștiga două weekend-uri la Disneyland Paris și multe alte premii!

Disneyland Paris a sărbătorit anul trecut 20 de ani de la inaugurare. Datorită fluxului mare de vizitatori, aniversarea a fost extinsă până în septembrie 2013. Cu aceasta ocazie, Air France România și agenția de turism Perfect Tour, agentul oficial Disneyland în țara noastră, organizeaza un concurs cu premii a căror valoare se ridică la circa 15.000 de euro.

Cum particip la concurs?

Pentru a castiga aceste premii tebuie sa accesati site-ul dedicat www.takeyourseat.ro si sa raspundeti la intrebarile legate de parcul de distractii. In timpul competitiei participantii trebuie sa fie pregatiţi sa raspunda la 10 intrebari pe saptamana. Raspunsurile corecte si timpul de rezolvare contribuie la clasamentul final. Numarul punctelor acumulate poate creste daca participantul are deja cumparat un bilet de avion pe ruta Bucureşti-Paris cu Air France prin introducerea codului de rezervare in aplicaţie.

Ce pot să câștig?

La sfarşitul concursului primii 2 participanţi care obţin cele mai multe puncte caştiga cate un weekend cu Air France la Dineyland Paris impreuna cu toata familia (2 adulti si 2 copii). Fiecare pachet include: biletul de avion cu Air France, cazare pentru doua nopţi intr-un hotel Disney, bilet de intrare pentru 3 zile in Disneyland Paris pentru 2 adulţi şi 2 copii. Premiul cel mare va fi acordat in functie de punctajul acumulat in cele 5 saptamani.

Saptamanal se mai pot caştiga 10 de bilete de intrare in cele doua parcuri Disneyland (50 de bilete în total) şi 7 vouchere de reducere Mickey a câte 200 euro (35 de vouchere în total) care pot fi folosite la achiziţionarea urmatoarelor pachetele la Disneyland Paris. Castigatorii acestor premii vor fi alesi dintre cei care au cele mai bune 10 scoruri in fiecare saptamana.

Air France si Disneyland Paris au grija si de cei care nu au participat la concurs, dar isi doresc o experienta in aceasta lume de basm. Toti pasagerii Air France cu o rezervare valida vor putea achizitiona biletele de intrare la Disneyland Paris beneficiind de o reducere de 20 de Euro pana pe 31 iulie 2013.

Despre Disneyland Paris

Parcul Disneyland se afla la 30 de kilometri de Paris, in Marne-la-Valle, se intinde pe o suprafata totala de 19 kilometri patrati si este impartit in doua sectiuni: Disneyland si studiourile Walt Disney. Ambele parti sunt deschise tot timpul anului, iar vizitatorii pot alege dintr-o gama de 50 de optiuni de activitati. Sunt disponibile 7 hoteluri cu tematica diferita, toate amintind de lumea aventurilor si a povestilor. Pe langa jocuri mai exista si alte servicii precum cinematografe, restaurante si baruri. De asemenea, in parcuri se desfasoara mereu cate un eveniment sau un festival, astfel ca distractia la Disneyland Paris nu se termina niciodata.

alt

Leave a Reply