Industry

VIDEO: Air France, noile clase lung-curier Economy și Premium Economy

By 24-09-2013 January 23rd, 2015 No Comments
alt

În cadrul târgului de turism IFTM-Top Resa, Air France a prezentat noile clase lung-curier Economy și Premium Economy, alături de produsele și serviciile upgradate pentru aceste clase.

Noile clase Economy și Premium Economy reprezintă prima etapă din “Best & Beyond” – procesul de poziționare în segmentul superior demarat de Air France, parte din programul Transform 2015. În ianuarie 2014 compania va prezenta noul Business Class, urmând ca în aprilie să fie lansat noul First (La Premiere). Primul zbor cu noile clase de călătorie va avea loc în vara anului viitor, dată de la care Air France va echipa gradual cele 44 de Boeing-uri 777 cu noile cabine și cu noul sistem de divertisment la bord. Concret, intre iunie 2014 si iulie 2016 10.000 de scaune Economy vor fi instalate in aeronavele lung-curier AF, respectiv peste 1100 de scaune Premium Economy.

alt

Noul Economy Class aduce scaune revizuite în întregime, scaune ce oferă mai mult spațiu la picioare, un nou șezut/spătare, tetiere mai confortabile și o măsuță mai lată. Pentru a asigura un confort optim, scaunele din Economy Class au fost redesenate ergonomic. Scaunele dispun, de asemenea, de noi elemente precum priză pentru alimentarea gadget-urilor personale și un loc de depozitare a căștilor. În Premium Economy regăsim șezuturi/spătare mai confortabile și un suport pentru picioare care poate fi ajustat în mai multe poziții. Împreună, aceste elemente marchează o evoluție a cabinei Premium Economy lansată în 2009 și apreciată de pasagerii Air France. În ceea ce privește divertismentul la bord, ecrane touch Wide Screen cu imagini HD vor fi oferite în viitorul apropiat. Astfel, pasagerii se vor bucura de peste 1000 de ore de muzică, filme, seriale TV și alte programe disponibile la cerere.

alt

Și oferta culinară a evoluat. Pasagerii se vor bucura de al doilea fel cald pe zborurile mai lungi de 8,5 ore, la care se adauga si inghetata pe cele de peste 10,5 ore. Disponibilă pe zborurile lung-curier Air France din 1 septembrie, noua ofertă culinară Air France poate fi savurată alături de tacâmuri și farfurii eco gândite de designerul catalan Eugeni Quitllet. Familiile și copiii reprezintă un aspect asupra căruia Air France se axează permanent. Compania le propune acestora produse organice, noi tacâmuri și o selecție de jocuri noi (tacâmuri în formă de avion, embleme de pilot, cărți de colorat) pentru cei mici. Noua ofertă culinară a fost decisă în urma consultării a peste 3500 de pasageri și însoțitori de zbor Air France.

alt

alt

alt

alt

alt

 

Leave a Reply