Industry

Air France Music, app pentru iPhone

alt

Fanii melodiilor incluse în colecția Air France Music au un motiv de bucurie: aplicația pentru iPhone a fost lansată în AppStore și poate fi descărcată gratuit.

“Music in the Sky”, app-ul Air France Music aduce o modalitate originală de a găsi și a descărca melodiile favorite. După ce și-a instalat-o pe iPhone, utilizatorul trebuie să lanseze aplicația și să îndrepte telefonul spre cer pentru a identifica și descărca în playlist-ul personal melodiile care plutesc în aer. De asemenea, utilizatorii vor putea să descopere noi melodii în funcție de destinația spre care zboară, de la Paris la Tokyo sau Buenos Aires, fiecare cer având propriile piese.

În premieră, fanii Air France Music vor putea folosi aplicația pentru a asculta melodii care până acum nu erau disponibile decât la bordul aeronavelor Air France. Totodată, de câteva ori pe an Air France Music va permite utilizatorilor să câștige bilete la concert și chiar bilete de avion descoperind jocurile ascunse printre nori. App-ul Air France Music pentru iPhone poate fi descărcat gratuit aici.

alt

Leave a Reply