Industry

Air France investeste 50 milioane de euro in noile cabine mediu-curier

Incepand din aprilie, Air France a initiat un proces de imbunatatire a produsului sau pe zborurile mediu curier (peste doua ore de zbor).

Astfel, intr-un program de investitii de 50 de milioane de euro, compania va schimba treptat scaunele aeronavelor, va introduce o oferta noua de catering si va oferi mai multa flexibilitate calatorilor business. Toate aceste schimbari includ si zborul Bucuresti – Paris, un zbor de 3 ore si 10 minute care, incepand cu aprilie, va avea si meniu cald inclus, atat la clasa Economy, cat si la clasa Business.

Modificarea produsului mediu curier s-a facut tinand cont de rezultatul unui studiu realizat printre clienti Air France si specialisti in calatorii, in total compania analizand peste 10.000 de opinii si sugestii despre produsele sale. Noile scaune vor fi montate in 24 de aeronave Airbus A319, in prima jumatate a anului 2015, si in 25 de aeronave Airbus A320, in prima jumatate a anului 2016. In total vor fi instalate 7.800 de scaune din piele, mai confortabile si mai ergonomice. Despre noile scaune mediu-curier si primul zbor al unui avion echipat cu ele am mai vorbit pe Aeronews.ro luna trecuta.

Un nou tarif pentru calatorii business: Economy Flex

Air France acorda o atentie deosebita clientilor sai care calatoresc in interes de afaceri. Acestia reprezinta aproape 30% din totalul pasagerilor companiei pe segmentul mediu curier si pun pe primul plan eficienta si flexibilitatea calatoriilor. Acesta este motivul pentru care Air France a introdus un nou tarif, “Economy Flex”. Tariful include mai multe beneficii exclusive si se adreseaza in principal calatorilor business care zboara in cabina Economy:

– Biletele sunt rambursabile si pot fi modificate gratuit in aceeasi clasa de rezervare
– Transportul unui bagaj de cala cu o greutate nu mai mare de 23 de kilograme va fi gratuit. In cabina, sunt permise un bagaj si un accesoriu (geanta, laptop, aparat foto) cu o greutate totala de 12 kg
– Acces la serviciul SkyPriority: prioritate la check-in, imbarcare si recuperarea bagajului
– Un loc garantat in partea din fata a cabinei Economy
– Sunt castigate 200% mile ca parte a programului de loialitate Flying Blue

“Trebuie sa fim in ofensiva pentru a castiga batalia pe rutele mediu curier. Cu aceste noi cabine, ne dorim sa fim printre cei mai buni din lume. Castigarea preferintei fiecarui client la plecarea din Europa este acum o prioritate strategica a planului nostru Perform 2020”, a declarat Frédéric Gagey, presedinte si CEO Air France.

PROMOTIE Air France: Paris + 3 destinatii exotice.
Din 30 martie, Air France zboara de 4 ori / zi la Bucuresti.
PROMOTIE KLM: St. Maarten, Rio de Janeiro si alte destinatii.

Scaune Mediu curier Meniu Mediu Curier

Leave a Reply