Industry

Air France: gadget-uri, zboruri spre Rusia

alt

Începând din 7 februarie, pasagerii Air France pot utiliza gadget-urile în toate fazele zborului. În altă ordine de idei, Air France face o retrospectivă a prezenței de 60 de ani în Rusia.

Ca urmare a directivei EASA (European Aviation Safety Agency), pasagerii Air France pot utiliza gadget-urile personale în toate fazele zborului (rularea către pistă, decolare, ascensiune, respectiv coborâre, aterizare și rularea spre terminal) începând cu 7 februarie. Evident, device-urile trebuie să fie în Flight Mode, fără acces la rețeaua de telefonie mobilă. Air France precizează că utilizarea device-urilor și accesoriilor care necesită conexiune Bluetooth-ul și Wi-Fi-ul este interzisă. 



alt

În paralel cu desfășurarea Olimpiadei de Iarnă de la Sochi, Air France face o analiză a celor 60 de ani de prezență în Rusia. În prezent, Air France-KLM oferă aproape 63 de zboruri săptămânale din Paris CDG și Amsterdam Schiphol către Moscova și St. Petersburg. Cele două companii oferă și 101 zboruri săptămânale spre CSI (Comunitatea Statelor Independente): Moscova, St. Petersburg, Kiev (Ucraina), Yerevan (Armenia) și Almaty (Kazakhstan). De asemenea, Air France leagă Marsilia de Moscova de 3 ori săptămânal prin zboruri directe. Pentru a oferi mai multe opțiuni pasagerilor, Air France-KLM au acorduri codeshare cu Aeroflot, Rossiya Airlines și Ukraine International Airlines.


Totodată, Air France-KLM oferă și servicii personalizate pentru pasagerii ruși, pe zborurile către/dinspre Rusia și Ucraina anunțurile fiind făcute constant și în rusă. La bordul avioanelor, însoțitorii de zbor cunosc elemente ale culturii ruse, dispun de servicii pe mobil în limba rusă și beneficiază de servicii care să le faciliteze sosirea pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. De asemenea, în cabinele Business și Premium Economy meniurile sunt traduse în limba slavă.

alt

Leave a Reply