Features

Air France, CNAB si Ziua Nationala a Frantei

By 20-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 14 iulie, Air France si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) au organizat pe aeroportul Henri Coanda, in noul Terminal Plecari, evenimentul “La vie en rose dans l’aeroport”, marcand astfel Ziua Nationala a Frantei.

Evenimentul a debutat cu o receptie pentru personalitati, presa, clienti si agenti de turism si s-a extins pe durata intregii zile cu surprize pentru pasageri. Nu au lipsit momentele de French can-can, cateringul de tip French Gourmet, deserturile frantuzesti, un colt de relaxare si multe alte suprize pregatite de organizatori, toate pe ritmurile romantice ale muzicii frantuzesti. Totodata, pe ecranul de proiectie amplasat in zona evenimentului au fost difuzate, pe parcursul intregii zile, filme si imagini vintage de aviatie.

Cu aceasta ocazie, Air France a organizat si o expozitie cu noile vizualuri incluse in campania de imagine “Air France, France is in the air“. Vizualurile vor putea fi admirate de pasageri pana pe 1 august. Organizarea acestui frumos eveniment nu a afectat traficul de pasageri, cei prezenti in aeroport fiind placut surprinsi de ambianta franceza, respectiv surprizele pregatite de Air France si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Mai multe fotografii de la eveniment.

Despre Air France

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franţa, cat şi in restul Europei şi in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave. Grupul Air France-KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian la nivel mondial şi lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa. 

In 2012, Air France-KLM a transportat peste 77 de milioane de pasageri şi peste 1,4 milioane de tone cargo. Flota companiei este formata din 573 aeronave, iar reţeaua acopera 243 de destinaţii din 103 ţari prin hub-urile de la Paris Charles de Gaulle şi Amsterdam Schiphol. Air France şi KLM fac parte din alianta globala SkyTeam, care numara 19 membri şi ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o reţea de peste 15.500 de zboruri spre mai mult de 1000 de destinaţii din 187 de tari.

alt

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply